Škola fudbala ” FK Gugi “Dobro došli na internet prezentaciju „Škole fudbala Gugi” je sportska organizacija osnovana kao udruženje dobrovoljno učlanjenih ljubitelja fudbalskog sporta i drugih građana radi zadovoljenja njihovih ličnih i zajedničkih interesa u oblasti sporta i razvoja fizičke kulture. Osnovana je 2002. godine u Zemunu sa ciljem očuvanja kvaliteta fudbala koji je decenijama najpopularniji sport u našoj zemlji a poslednjih godina u velikoj krizi.

Jedan od osnovnih nedostataka u radu sa decom je težnja trenera fudbala da se ranom specijalizacijom i orjentacijom ka takmičenju postižu takmičarski ili ekipni rezultati, koji neminovno zapostavljaju individualni razvoj dece, koja se nalaze na samom početku sticanja bazičnih navika za bavljenjem fudbalskim sportom.

Naši stručni, motivisani i vredni treneri  su u prilici da prenose svoja znanja i iskustva koja su stekli igranjem fudbala, kao i iz svoje fudbalske prakse u radu sa najmlađim uzrasnim kategorijama. Takođe prenose svoja znanja i iz oblasti koje su direktno vezane za fudbalsku igru i to iz: tehnike fudbala, taktike fudbala i fizičke pripreme, …

Cilj je da se zadovolje osnovne psihološke i sociološke potrebe dece od 5 do 10 god. kroz školu fudbala i druženjem i da kroz fudbalsku igru formiranjem pravilnog shvatanja fudbalskog sporta i fer-pleja, kao i trajno podsticanje dece da fudbalske aktivnosti postanu deo njihovog svakodnevnog života.

Akcenat u radu usmeren je ka osnovnim fudbalskim znanjima i sposobnostima koje se ogledaju u veštini baratanja loptom ili specifičnom osećaju za loptu i razvoju intelektualnih sposobnosti koje se ispoljavaju kroz rešavanje situacija koje se pojavljuju u veoma dinamičnoj fudbalskoj igri.

Iskreno Vam želim da provedete prijatne trenutke u Školi fudbala ” FK Gugi ” Zemun
Grb FK Gugi Zemun
  • evolve izrada web sajtova
  • rasadnik botanicar
  • Klovn sasavko
  • cvetekx sportska oprema